Barion Pixel

DateBox 4 az Egyben kérdéskártya

Ár:
10.690 Ft
Hozd ki a maximumot, válassz ajánlott kiegészítő termékeinkből!

Kinek tökéletes választás? Ez a csomag tökéletes választás számotokra, ha szeretnétek megfelelő figyelmet fordítani a kapcsolatotok összes mozgatórugójára!

A kérdéskártyák segítségével elmélyedhettek olyan intim témákban, amiről eddig kellemetlen volt beszélni, megtudhatjátok, hogy a párotok milyen időtöltésre vágyik szíve legmélyén, újra megtalálhatjátok a romantikát a kapcsolatotokban és gondoskodhattok szeretett családotok jövőjéről is!

Várható szállítás: 2023. január 31.
Cikkszám: DTBX-ai1
Elérhetőség: 10 db raktáron

Leírás

A csomag tartalma 4 pakli beszélgetést kezdeményező kártya: Intimitás, romantika, minőségi idő, család (200 db kérdés) 365 napos szerelem naptár elegáns dobozba csomagolva

Elérkezett az idő, hogy mindent megosszatok egymással a boldog és harmonikus közös élet érdekében!

Minden pár számára megfelelő Nem számít, hogy pár hónapja, vagy hosszú évek óta vagytok együtt pároddal!

A csomagban lévő kérdések rávilágítanak benneteket olyan dolgokra, melyek segíteni fognak megerősíteni a kapcsolatotokat és kialakítani egy elválaszthatatlan köteléket köztetek!

Ha igazán ügyesen használjátok ezeket a kártyákat, akár egy kérdésről is órákig is képesek lesztek beszélgetni!

A játékos formának köszönhetően talán észre sem fogjátok venni, mennyi mindent tettetek a kapcsolatotokért egy este alatt!

Tökéletes bármilyen alkalomra

A kártyák felhasználása teljes mértékben rátok van bízva!

Könnyen feldobhatjátok a megszokott randikat pár teljesen véletlenszerűen kiválasztott kártyával, de akár egy egész estét is felépíthettek a kérdések köré! Ha kifogytok a mindennapos témákból, ne folytassátok a felszínes beszélgetéseket, inkább kapjátok elő a paklikat!

A reggeli vagy esti rutinba is beilleszthetitek a kérdéseket, hogy napról napra egyre erősebb és boldogabb párként induljatok útnak, vagy éppen hajtsátok álomra a fejeteket! Reméljük ezek után már nem is kérdés mivel fogjátok elütni a hosszú autóutakat! A szerelemnaptár, melyet minden termékünkhöz ajándékba adunk, gondoskodni fog arról, hogy nap mint nap kifejezzétek az egymás iránt érzett szeretett pároddal! A naptár segítségével a folyamatos rohanás, rengeteg munka és teendő között is lesz elegendő minőségi időtök együtt!

Az év összes napján egy kis szimbólumot fogtok találni, melyek megmutatják, hogy melyik nap, hogyan kedveskedjetek egymásnak! A szimbólumok egy-egy szeretetnyelvet jelképeznek, ennek köszönhetően kreatívan és változatosan tehettek egymásért és a boldog párkapcsolatért!