Barion Pixel

FFY Magazin

A divat mellett szépségápolási tippekkel, smink- és frizuraötletekkel is találkozhatsz az oldalon, és arra is megtanítanak, mit mivel érdemes kombinálni, hogy a megjelenésed mindig stílusos legyen.

6+1 őszi program a családdal!

6+1 őszi program a családdal!

2022. 11. 10. 09:00:00

Az ősz az év tökéletes időszaka a családi aktivitásokra. Néha már melegebb ruhában, a gyerekek mindenben megtalálják a sajátos jellegzetességeket, az illatokban,, ízekben, látnivalókban, és tevékenységeket társítanak minden évszakhoz. Együtt lenni jó.

Fogyás sétával? Igen, ez tényleg lehetséges!

Fogyás sétával? Igen, ez tényleg lehetséges!

2022. 10. 20. 09:25:00

Itt az ősz, amikor elkezd lehűlni a levegő, vagyis egyre kevésbé van kedvünk kimozdulni, főleg ha sportról van szó. A szeszélyes időjárásról nem is beszélve, hol esik, hol fúj, hol egyszerre mindkettő, hol meleg és párás a levegő, de egyik sem ideális a kinti sportoláshoz.

Cipőtrendek 2022 őszén! Melyiket, és miért?

Cipőtrendek 2022 őszén! Melyiket, és miért?

2022. 10. 10. 08:00:00

Ahogy a ruhákban, úgy a cipőkben is érdemes követni a divatot, hiszen az is öltözködésünk egyik alapfelszerelése, és nem mindegy, mit mivel veszünk fel, 2022-ben, vagy 2023 elején is   Igaz, hogy manapság már szinte mindent mindennel is lehet hordani, de azért vannak még olyan határok, amiket nem elegáns átlépni, főleg a divat szempontjából.

Készülj az őszre a Fashion For You-val!

Készülj az őszre a Fashion For You-val!

2022. 09. 23. 00:00:00

Előző cikkünkben olvashattál az idei őszi trendekről, most pedig szeretnénk bemutatni saját őszi készletünket! Mindenki az új trendekre, színekre, anyagokra vágyik - gyere, olvasd el, mit ajánlunk neked ebben aszép évszakban: 

Őszi divat 2022-ben!

Őszi divat 2022-ben!

2022. 09. 11. 00:00:00

Bár még szépen süt a Nap, egyre jobban csökken a hőmérséklet nap közben, éjszaka pedig már egyáltalán nem beszélhetünk kellemes őszi estékről. Ugyan még viselhetjük a nyári darabokat némileg jobban ráöltözve, de már kezdhetjük előszedni a melegebb készletünket!

Nyári desszertek, amit a kánikulában is jólesik falatozni!

Nyári desszertek, amit a kánikulában is jólesik falatozni!

2022. 08. 23. 16:08:58

Édesszájú vagy, minden ebéd után hiányzik valami desszert, amivel megkoronázhatod az étkezést, de nyáron egyszerűen nem bírod, ha valami a nagyon édes?

Vannak alternatív megoldások, melyek minden követelménynek megfelelnek, és még finomak is! Lássuk is ezeket: 

5+1 könnyen elkészíthető nyári frizura

5+1 könnyen elkészíthető nyári frizura

2022. 08. 06. 08:26:22

5+1 könnyen elkészíthető nyári frizura. Nyáron is lényeges, hogy egyéniségünkhöz, hangulatunkhoz, akár egy alkalomhoz megfelelő, hozzánk illő hajviseletünk legyen. Ehhez számtalan tanács, praktika, tipp áll rendelkezésünkre, és előbb utóbb kialakul ideális hajviseletünk. Hogyan válasszunk, esetleg változtassunk ezen a legforróbb évszakban? 

Előző cikkünkben arról írtunk, hogyan tartsd meg bikini formádat tartósan. Olvastad már? 

Tippek, hogyan tartsd meg bikini formád a nyár folyamán!

Tippek, hogyan tartsd meg bikini formád a nyár folyamán!

2022. 06. 16. 16:50:39

Ha sikerült megvalósítani a célodat, és elérted az álomalakod a bikini szezonra, akkor ne engedd, hogy a nyár végére úgy tűnjön a semmiért küzdöttél! Tudjuk, finomak a jégkrémek és a hűsítő finomságok. de nem kell láda számra enni őket csak azért, mert nyár van és mert elégedett vagy a kinézeteddel, szóval „nem kell vigyáznod”!

Strandos túlélőcsomag – hogy minden helyzetre felkészült legyél!

Strandos túlélőcsomag – hogy minden helyzetre felkészült legyél!

2022. 06. 13. 13:07:22

Nyáron mi a legnépszerűbb családi program? Egyértelműen a strandra járás!

A nagy hőségben nem is vágyunk másra, minthogy lehűtsük felhevített testünket, és élvezzük a napocska melegét anélkül, hogy izzadva kellene elviselnünk a sugarait.
Óvd meg kedvencedet, és ne oszd meg vele az ételedet!

Óvd meg kedvencedet, és ne oszd meg vele az ételedet!

2022. 06. 01. 08:00:00

Tudjuk, hogy csak jót szeretnél kutyuskádnak azzal, hogy adsz neki is az ételedből, főleg mikor óriási, könyörgő szemekkel ül melletted, hogy elcsórjon egy falatot.

De ezzel csak megbetegíted!

A kutyáknak nem olyan az emésztésük, mint az embereknek, sok anyag, ami nekünk meg sem kottyan, számukra akár halálos is lehet! Mivel sokan nincsenek tisztában ezekkel az anyagokkal - de miért is lennének, hisz nem mindenki állatorvos -, viszont éppen ezért kerüljük el kutyánk etetést a saját ételünkkel! Ki fogja bírni, hogy nem kap belőle, és ezzel az életét mentjük meg.