Barion Pixel

Half Ball egyensúly labda - GymBeam

Ár:
23.690 Ft 16.690 Ft
Kedvezmény: 7.000 Ft
Az ajánlat időtartama:
2022. 11. 29. - 2022. 12. 02.
A Half Ball egyensúly labda egy univerzális fitness segédeszköz, amely segít javítani a stabilitásodon és a testtartásodon. Hasznos otthoni edzésre is. Az egyensúly labda alsó részét szilárd műanyag alap alkotja, amelyre egy gumi félgömböt helyeztek. Ráadásul 2 levehető expander is tartozik hozzá, amelyek a gyakorlatok különféle kivitelezését teszik lehetővé, így az egész test edzésére alkalmas. A csomagban egy pumpa is található.
Várható szállítás: 2022. december 05.
Márka: GymBeam
Cikkszám: gymbeam0152
Elérhetőség: 2 db raktáron

Leírás

Half Ball egyensúly labda - eddz az otthonod kényelmében, javíts a stabilitásodon és a testtartásodon ezzel az univerzális fitness segédeszközzel

A Half Ball egyensúly labda egy univerzális fitness segédeszköz, amely aerob és egyensúly edzésre alkalmas. Edzés közben kétféle módon használható - a puha résszel felfelé vagy lefelé állítva. Univerzális használatának köszönhetően mindig más izomcsoportot edzhetsz vele, egyúttal pedig a stabilitásodon is javíthatsz. A hagyományos gyakorlatokon kívül, mint például a fekvőtámasz, guggolás vagy plank, nyújtó gyakorlatokra is alkalmas, amelyek a hát- és az ízületi fájdalom megszüntetésére szolgálnak.

A csomagban ráadásul 2 levehető expander is található, kényelmes habszivacs fogantyúkkal, amelyek a gyakorlatok különféle kivitelezését teszik lehetővé. Az egyensúly labdát a mellékelt pumpával fújhatod jobban fel és engedheted le, ezzel pedig hatékonyan szabályozhatod az edzés nehézségét. A Half Ball egyensúly labda kezdő és haladó sportolók számára is alkalmas. Az egyensúly labda maximális teherbírása 100 kg.

Szuper eszköz edzéshez. Sok féle gyakorlatot lehet rajta végezni. Nem csak az egyensúlyérzéket, hanem a kitartást is fejleszti. A pumpával könnyen felfújható az eszköz, a két expander pedig könnyel le és felszerelhető. Kiváló program lehet ha este Tv előtt végez pl. rajta gyakorlatokat a felhasználó. Egyensúlyérzék fejlesztésére, nyújtásra egyaránt alkalmas. Sok felhasználónak a hátfájásán is segített az eszköz.